SkogsGauken

Sesongen 2018 starter 24. mars, lykke til med å finne poster.
Årets områder er:

• Sandvedparken
  • Melshei
  • Kubbetjørn
  • Lundekvam

NB! Post 63 til 69 på Lundekvam vil få ny postplassering fra 17. mai. De nye postplassrinegen vil bli gjort tilgjengelig på siden her.
Også i år er det gjort mulig å kjøpe kartene digitalt., både enkeltturer og alle turene i ett. Det vil si at du laster ned en PDF-fil og printer ut kartet selv. Det er også mulighet for å bruke en egen app til å vise kartene på telefonen og til å registrere de postene du har vært på. Appen lastes ned fra App Store eller Google Play.
For å komme igang må du opprette deg som Ny bruker øverst til høyre på denne siden.

Medlemskap i SI
Hvis du ønsker å bli medlem i Sandnes IL finner du mer informasjon her på vår webside.

Hardhausen

Hardhausen er Sandnes Idrettslag sitt årlige populære Ultra langdistanse løp. Løpet har lange tradisjoner og har de siste årene hatt oppmot 200 deltakere. Løypene er krevende både o-teknisk og løpsmessig, men det finnes tilbud til alle.