Vil du starte med orientering?
Send en e-post til opostsi@gmail.com og fortell hvem du er, og vi sender deg informasjon om vår aktivitet og hvordan du kan bli medlem.

Sandnes IL O-gruppa
Orienteringsgruppa i Sandnes IL har vært og er en av de største og mest aktive klubbene i Rogaland. Vi har godt over 200 medlemmer i alle aldre og på alle nivåer. Hos oss kan du være med enten målet ditt er å løpe fort i skogen (og kanskje vinne konkurranser) eller om du ønsker å nyte fine turer i skogen. Vi har felles klubb trening for barn og ungdommer hver torsdag og trening for de litt eldre (13+) hver mandag (intervalltrening) og søndag (langtur). I løpet av året reiser vi på kjekke løp og sosiale samlinger.

Vilt, vakkert og rått!
Sånn beskrives orienteringsidretten!
Orientering handler om å ta seg fram gjennom terrenget ved hjelp av kart og kompass. Orientering er litt som en «skatte- jakt» der du skal finne poster «gjemt» i skogen. Det er en spennende og fartsfylt idrett som gir mange flotte naturopplevelser!

Orientering er i hovedsak en individuell idrett. Det betyr at det
ikke er noen «reservebenk»!!

Det er også en sosial aktivitet der du vil lære å kjenne mange
mennesker som alle har det til felles at de er glad i natur, fart og spenning!