Skip to content

16. – 19. februar ble det arrangert KM i alle grener på Haukeli. Mesterskapet ble arrangert sammen med de tradisjonelle Haukelirenna og Sandnes IL Alpint var representert med 13 deltagere og et samlet reisefølge på 21. I løpet av de fire renndagen fikk utøverne brynt seg på Super-G, Storslalåm, og Slalåm. En av de som kunne reise hjem fra Haukeli med det aller støtte smilet var nok kanskje Thge Gilje som ble kretsmester i alle disipliner i U16 klassen.

 

Det var en utrolig fin ramme rundt hele mesterskapet. Selv om været for det meste var med oss skapte det dog noen utfordringer. I løpet av fredagen drev det inn en front med uvær. Både dårlig sikt og mye vind gjorde at Super-G rennet fredag ble avlyst. Heldig vis hadde arrangøren sett dette komme og rennet ble gjennomført etter treningsomgangene dagen før i strålende sol.

Lørdag var det duket for storslalåmrenn og søndag slalåm. Renna på Haukeli har tradisjonelt vært populære renn for Sandnesløperne. Klubben legger opp til at det skal være mye fokus også på den sosiale rammen rundt det å reise på renn og utøverne bor tett sammen i leiligheter like ved bakken. Dette har vist seg å være en av oppskriftene på å få med også de yngste i gruppen.

På bildet her, Mathias i U10 klassen, en av våre yngre løpere i full fart under søndagens slalåmkonkurranse.

 

 

Search