Skip to content

I tillegg til de fantastiske resultatene i UM, skjedde det også mye annet i helgen for flere Sandnes-utøvere.

Christina Toogood med ny personlig rekord

SI-Stevne 7 ble arrangert på Sandnes Stadion søndag 5. september. Det var 100m, 200m og 1500m på programmet.

På 100m for menn hadde Sandnes med to utøvere. Soban Mortaza Inayat løp inn til seier på tiden 10,74 (+2.5). Dette ville vært en ny personlig rekord dersom det hadde vært noe mindre medvind. Imran Mahmood var også med, og løp inn til tredjeplass på tiden 12.07. I kvinneklassen vant Hanne Berit Irgens på tiden 11,92 (+2.9). Vinnertiden ville vært ny personlig rekord for Hanne Berit, men som i herreklassen var det for mye medvind for å få en offisiell tid. Agathe Holtan Wathne ble nummer tre (12:91) og Kari Nordaas Kulkarni ble nummer fire (17:04).

På 200m løp Imran Mahmood inn til en andreplass med tiden 24:55 (+2.9), og Ludvig Dahle Hansen ble nummer (24.95). Imran stilte i seniorklassen, mens Ludvig var med i G-15-klassen. Kari Nordaas Kulkarni ble nummer tre i kvinneklassen med tiden 36:24.

På 1500m løp Christina Toogood inn til ny personlig rekord! Hennes tidligere bestenotering var 4.24.63 og ble satt i Watford i 2016. På søndag løp hun inn til 4:21.38 og viser at NM-formen virkelig er i anmarsj!

Fullstendige resultatlister

Frew med seier på 10km
I strålende vær feiret i helgen Knarvikmila 40 år med flere ulike løp og andre kreative arrangement for alle aldersgrupper. Frew Zenebe Brkineh var overlegen på 10 km, og seieren var aldri truet. Han tok ledelsen med en gang, og i mål kunne han kontrollere inn til en ny seier i Knarvikmila hele 1 minutt og 32 sekunder foran Gular sine løpere Ken-Tony Johansen og Daniel Beeder. Dette er Frew sin femte seier i Knarvikmila sitt arrangement. Fra før av har han vunnet halvmaraton og 10 km to ganger, samt løpt inn til to sølvmedaljer og en bronsemedalje i NM i halvmaraton som ble arrangert i Knarvik.

Frew landet på Sola søndag med gullmedaljen.

Resultater fra løpet finnes her

Påmeldingen til Arborettrimmen er åpen

Vi har nå åpnet påmeldingen til Arborettrimen 2021. Det vil i år være to løp, det første løpet går av stabelen lørdag 20. november.

Det blir avholdt to løp (20. november og 4. desember) der man kan velge mellom følgende distanser: