Skip to content

Sandnes Idrettslag Friidrett ønsker å invitere våre medlemmer til en ny treningsgruppe med navn “introduksjon til mellom- og langdistanse”. Vi er så heldige at vi har verdens beste løpefamilie i vårt idrettslag, og Henrik Ingebrigtsen vil ha en sentral rolle i den nye gruppen. Det er Henrik som har kommet opp med dette konseptet, og han vil også være trener for gruppen når han har anledning. Treningsopplegget bygger på Team Ingebrigtsen sine treningsprinsipper og Henrik skal være med å lage øktene.

Hensikten med treningsgruppen er å gi barn og unge en bedre forståelse av hva løpetrening er. Vi ønsker også å gi råd og informasjon om hvordan man kan trene for å bli en bedre løper. Det er viktig å påpeke at det ikke stilles noen krav til nivå, bare innsats og innstilling. Det vil være en fellestrening i uken, i tillegg til en økt som kan gjennomføres på egenhånd. Dette tilbudet er et perfekt supplement til de som allerede driver med friidrett, eller for de som ønsker å bli bedre til å løpe på bane.

Praktisk informasjon
Oppstart: onsdag 1. september
Oppmøte: Sandnes Idrettspark (friidrettsbanen)
Alder: barn født mellom 2012 og 2007 år, både gutter og jenter.
Tidspunkt: Onsdager kl. 16:30.
Varighet på fellestrening: ca. 45 minutter.
Treningsrapportering skjer via Spond. 

Forberedelser:
Joggesko (ikke krav til piggsko).
Spis før trening, minst 1 time før.
Ta med drikke og gjerne en banan til etter trening

Påmelding: https://forms.gle/XN9598ATMmv1aA8y6 

Pris: 200 kr for september – desember.

 

Search