Skip to content

Under et stevne på Stord onsdag løp Narve Gilje Nordås, fra Sandnes IL, inn til 29:51 på 10.000 meter. Tiden er godt under EM kravet for U23 som lyder på 30:15. Det var tilnærmet perfekte løpsforhold med 7 grader og vindstille.

Nordås hadde en plan om å ta U23-kravet så tidlig som mulig i sesongen, og lykkes i første forsøk. Han løp kontrollert på 3 minutter per kilometer de første 9 km, før han avsluttet med en raskere siste kilometer. Narve løp alene siste halvdel, og har nok noe mer å gå på utover i sesongen.

Sandnesutøveren har vist god form på flere lokale løp så langt i sesongen, og løp solid med både personlig bestenotering, første gang under 30 minutter og attpåtil under EM U23 kravet på sitt første utendørs banestevne på 10.000 denne sesongen.

Narve under SI stafetten 2019

EM U23 går av stabelen i Gävle i Sverige 11.-14. juli.

Search