Skip to content

For et løp ! Gratulerer Filip med tidenes beste norske prestasjon i et VM-løp på 1500 m ! Gratulerer til familien Ingebrigtsen, støtteapparatet, og til hele Sandnes.

Tenk at Filip løp inn til bronse på 1500 m i VM i London !!! Det hadde nok ingen tenkt seg for to år siden. Før 2016 sesongen vurderte Filip om han skulle gi seg !

På Sandnes stadion hadde Geir Eikeskog og Trond Lindanger samlet sammen 300 jublende Sandnes fans foran storsjermen ! Mandag ettermiddag stilte velkomstkomiteen med orføreren Wirak og medlemmer av Sandnes IL opp på flyplassen på Sola og tok imot helten.

Broderen Jakop Ingebrigtsen som enda ikke har fylt 17 år, gjorde en strålende innsats i sin VM debut på 3000 m hinder. Han var uredd, gav alt, og lå an til å kjempe om en finaleplass før oppløpssiden….som ble tøff med feilberegning og fall over hinderet…..likevel hadde Jakop mange bak seg i mål.

Search