Skip to content

Torsdag 18.Januar er det klart for Jærcup inne. Stevnet startar kl 1700 for 10-14-åringar og 1915 for dei som er frå 15 år og oppover.

Parkering:
Bruk P-plassen utenfor Sandneshallen. Hvis denne blir full, bruk P-plass utenfor Sandve barneskole (til venstre i rundkjøringen ved Sandneshallen).

Utøvarinfo:
Startnummer: Kun for løp lenger enn 200m. Blir delt ut ved start rett før løpet.
Øvingsprioritet: Viss løpsøving startar når du gjennomfører teknisk øving, forlater du denne til fordel for løp. Du kan fullføra den tekniske øvinga etter at løpet er ferdig.
Etterpåmelding på arrangementsdagen: Møt ved aktuell øving 15min før start og spør startordnar/øvingsleiar om du kan bli med. For tekniske øvingar går dette stort sett greitt. På løp kan det vera vanskelegare å få til, men det hjelper viss du allereie er forhåndspåmeldt i annan øving i stevnet.
Avmelding på arrangementsdagen: Foregår ved å trykka på søppelbøtta i resultatservice.
Under vil det snart komma link til tidsskjema, startlister og resultatservice. Kontroller at alt er i orden med påmeldinga di ved å sjekka at du står oppført i startlistene. Viss det er ting som ikkje stemmer, tar du kontakt med Sølvi Rabben på mail solvi.rabben@icloud.com.

Tidsskjema 10-14

Tidsskjema 15+

Startlister og resultatservice

 

Velkommen!

Search