Skip to content

Høstlekene går i år over ein dag; søndag 17.september frå kl 1500. Det er eit rikhaldig program som mellom anna inkluderer fleire litt utradisjonelle øvingar. For sprintarane er det td lagt inn den uvanlege øvinga 2x100m stafett. Start foregår her på 200m med vekslingsfelt lik siste veksling 4x100m. For dei yngste er det 4x60m. All påmelding til stafettane foregår på eige skjema som du får på stevnekontoret i Raddlastovå. Det er mogleg å melda på mikslag. Slike lag stiller i gutte/herre-klassen.

Det er ikkje avkryssing, men det blir satt pris på om du trykker på søppelbøtta i resultatservice, bak namnet ditt, for aktuell øving viss/når du veit at du ikkje stiller.
Startnummer blir kun brukt i øvingar lenger enn 400m og blir levert ut ved start kort tid før løpet.

Viss du ikkje har meldt deg på i iSonen: Etterpåmelding foregår ved å senda mail til else.storhaug@lyse.net fram til laurdag kl 1800. Etter dette tidspunktet må du møta ved øvingsstart og spør øvingsleiar om du kan få lov til å delta.

Invitasjon

Tidsskjema

Resultatservice og startlister

Påmelding 2x100m stafett 15-MS/KS

Search