Skip to content

Vi har i dag lagt ut en stilling som arrangementsleder i Sandnes Idrettslag Friidrett.

Dette er en nyopprettet stilling, og vil for den rette kandidaten representere fantastiske muligheter og varierte arbeidsoppgaver. I rollen som arrangementsleder vil man være med å bistå på friidrettsstevnene vi arrangerer, samt lede flere mosjonsløp. Det største mosjonsløpet vi har er Sandnesløpet, der det er rundt 1000 deltakere. Andre løp i regi av Sandnes IL friidrett er blant annet; Hanatrappene opp, Parkløpet, Arborettrimmene og SI-stafetten.

Vi skal de neste to årene arrangere tre ulike nasjonale mesterskap i friidrett. I 2024 skal vi arrangere NM for senior (Hovedmesterskapet). Her vil rollen som arrangementsleder være veldig involvert i planlegging og gjennomføring av mesterskapet. Det er viktig å presisere at det ikke stilles krav til kompetanse innen friidrett

Er du rett kandidat, eller kjenner du en som kan være den rette for denne spennende rollen? Stillingsannonsen finner du her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=264389826

 

Search