Skip to content

Det begynner å nærme seg sesongslutt for våre utøvere. Mens noen er ferdige med konkurransesesongen, er det andre som ønsker å få noen siste konkurranser på tampen av sesongen. Våre utøvere fortsetter å levere gode resultater, og det har vært nok en god helg for Sandnes IL:

Frew med bronsemedalje i NM i halvmaraton

Frew Zenebe Brkineh satte personlig rekord og løp inn til sterk bronsemedalje under NM i halvmaraton i Oslo. Han ble samtidig norsk mester i klassen 35-39 år.

Frew var veldig fornøyd med bronse, og løp inn til ny pers på 1.06.25. Han har slitt litt med hamstringen, og denne plaget han de siste 6 km av løpet. Sondre Nordstad Moen, som representerer IL ROS, imponerte og var tilbake i god form etter en tung periode. Han vant foran Marius Vedvik fra Gular. Fullstendig resultatliste fra NM halvmaraton finner du HER

 

Inga og Sofie med pallplasser i Tyrvinglekene

Tyrvingekene er Norges største friidrettsstevne som arrangeres både innendørs i februar i Bærum idrettspark, og utendørs i september på Nadderud stadion. Sandnes IL hadde i år med to utøvere: Inga Rabben Reimers som deltok i fire kastøvelser, og Sofie Jansen som deltok på 100m para. 

Sofie konkurrerte på lørdagen, og løp inn til en flott tredjeplass. Hun fikk tiden 25,77 (-0.7).

Inga konkurrerte i slegge og spyd på lørdagen, og kule og diskos på søndagen. Hun fikk med seg hele fire pallplasser! 

  • 3. plass i slegge. 
  • 2. plass i spyd. 
  • 2. plass i diskos – 36,68m og ny personlig rekord. 
  • 2. plass i kule. 


Inga under NM i Kristiansand

Resultatlister

Hanne Berit og Alexander med gode løp i Trond Mohn-games

Hanne Berit Irgens og Alexander Skrede deltok på 100m i Trond Mohn-games. Dette er det nest største elitestevnet i Norge, etter Bislett Games. Arrangementet står på den internasjonale terminlisten med offisiell sertifisering fra Det europeiske friidrettsforbundet, og stevnet inngår i World Athletics Continental Tour/Europe. 

Hanne Berit løp inn til tiden 12,14 (-0.9) og ble nummer fire i kvinneklassen. Hun løp inn til samme tid som tredjeplassen, men tusendelene var ikke på Hanne Berit sin side denne gangen. At hun kun var 0,12 bak sin personlige rekord med 0.9m/s motvind, viser at Hanne Berit gjorde et kjempeløp!
Alexander var med i det andre heatet på herrenes 100m. 15-åringen fortsetter å imponere, og løp inn til tiden 11.04 (+0.5), og endte på syvendeplass i seniorklassen. Han var kun 0.03 bak sin personlige rekord. 

Resultater

Høstlekene

Lørdag 18. september arrangerte Sandnes IL Høstlekene på Sandnes Stadion. Høstlekene ble arrangert første gang i 1988, og årets leker var nummer 34. i rekken. Det ble i alt konkurrert i 26 løpsøvelser, 11 hoppøvelser og fem kastøvelser, og alderen på deltakerne var fra 10 år og oppover. Det var et veldig bra arrangement med mye idrettsglede og mange flotte prestasjoner! 

Resultater finner dere her: https://haustleikane2021.site44.com/menu.html

 

Search