skip to Main Content

Da er årets turorientering fra Sandnes IL Orientering klar! 80 poster ligger klar for nettopp deg. Kartene og postene som er lagt ut tar deg kanskje ut i terreng du ikke kjenner så godt fra tidligere? 

Skogsgauken er et fantastisk opplegg i disse tider, som bidrar til aktivitet og sprer folk rundt omkring i terrenget.  Kanskje oppdager du nye terreng å legge dine turer til i nærområdet.  Årets kart dekker sentrumsnære Varatunparken, velkjente Melshei, og landlige, men akk så nære Dansen og Lundekvam.

Skogsgauken finnes i 2 varianter:

  • Vanlig utgave med trykte kart og kontrollkort, koster kr 275,-
  • Nettvariant, https://turorientering.no/skogsgauken/
    • Her kan pakken med alle kartene kjøpes samlet eller hvert enkelt kart hver for seg digitalt.
    • En kan også bestille tradisjonell turo-pakke på denne siden så sendes den i posten.

Skogsgauken for salg i butikk:

  • Hetland Sport og Intersport Maxi har fått utlevert konvolutter for salg. Fysiske utsalgssteder er på grunn av situasjonen noe redusert i forhold til vanlig. Vi anbefaler derfor å bruke digital løsning eller bestille pakken på nett. All informasjon om dette finnes ved å trykke på denne lenken: SKOGSGAUKEN

Search