Skip to content

Oppdatert, dag 1:

Narve lå helt på halen av feltet store deler av løpet og sparte krefter, men syntest også det gikk fort nok underveis. På de to siste rundene kom han framover i feltet. Siste 100 m sloknet den ene etter den andre, og Narve feide forbi. Bare 25 meter før mål så det ut som Marius Vedvik fra Gular hadde full kontroll på seieren, men stivnet helt, og Narve var ikke sen om å be, med raske og lange klyv sikret han seieren rett før målstreken. Vilde Humstad Aasmo fra Sandnes, som studerer i Oslo, og nå representerer Tjalve IL, imponerte med ny sterk pers på 7.57 og bronsemedalje på 60 m. Gratulerer til begge to !

Thomasz Siemieniuch gjorde en god prestasjon og kom til semifinalen på 60 m. I sprint er det mye som skal stemme på kort tid. Små marginer avgjør. Gode 7.05 gav ikke en finalebillett, mens en tid rundt egen pers kunne ha gitt finaleplass. Unge og lovende mangekjemper Jonas Berggård Skåden var bare 14 hundredeler fra å gå videre fra forsøket.

Dag 2: Christina Maria Toogood har to bronsemedaljer de seneste årene på 1500 m innendørs, og var framme i teten hele tiden. Hun er tøff og dro deler av damenes 1500 m for å prøve å kvitte seg med de beste spurterne, men måtte gi en liten luke før den siste runden på 200 m. Christina spurtet godt og holdt nesten tempoet og avstanden til medaljevinnerne på den siste 100 meteren. Det ble fjerdeplass drøye sekundet bak bronsemedaljen.

Emilie Sandberg kom til finalen på 60 m hekk for kvinner med 8.99 etter fin innsats. Der ble det 7. plass med 9.05. Hanne Berit Irgens som hoppet over 6 m og tok medalje i innendørsmesterskapet i lengde sist, fikk ikke tilløpet til å stemme. Dermed ble det ingen finale denne gangen.

Det ble en flott fjerdeplass til Narve på 3000 m. 8.24.74 var bare rett over sekundet bak vinneren Marius Vedvik. Den eksplosive avslutningen på 1500 m lørdag satt nok litt i under dagens 3000 m. Narve var heller ikke fullt så tolmodig underveis som på 1500 m. Gikk fram og dro, men slapp deretter teten akkurat litt for mye, og rakk bare nesten fram med en god avslutning denne gangen. Resultater; https://www.friidrett.no/nyheter/vi-vurderer-inne-nm-ovelse-for-ovelse/

 

 

 

Search