Skip to content
Narve mot mål til andreplass i fin stil

Hele 2500 deltakere og flere av norges beste løpere på startstreken. Sandnes hadde en imponerende fyldig tropp på 40 deltakere i 3-sjøers løpet. http://resultater http://Bilder

Narve måtte slippe teten noen sekunder underveis rundt Hålandsvannet, men kom sterkt tilbake. I overgangen til Stokkavannet hadde han fått kontakt med tettrioen bestående av vinneren Senay Fissehatsion fra Tjalve, Frew Zenbe Brkineh Sandnes IL og Weldu Gebretsadik fra BUL. I den bratte nedoverbakken til Stokkavannet fikk Frew dessverre en strekk i hamstringen, og måtte la teten gå, etter å ha ligget klistret i ryggen til Senay. Han hadde en god følelse og en super dag i løypa fram til da. Narve sier han passerte Weldu, norges deltager på maraton i årets VM i Doha, etter ca. 18 kilometer. Senay, som under hytteplanmil fulgte Filip Ingebrigtsen helt til døra, var det ikke noe å gjøre med. Han vant på 1.06.01 foran Narve på 1.06.34 og Weldu på 1.06.46. En haltende Frew løp inn til 5. plass og 1.07.50 etter å ha blitt passert av Haben Brhane i spurten.

Beste kvinne fra Sandnes IL ble orienteringsløperen Kaja Peikli med 1.38.41, og plassiffer 40, like bak den velkjente orienteringsløperen fra Ganddal Aud Hognestad Taksdal. Pernille Epland fra Stord satte løyperekord for kvinner med 1.14.35.

Jan Erik Wergeland løp inn til 1.17.43 og Frode Tjelta fikk tiden 1.22.07. Andreas Vistnes Myklebost og Marcus Richter løp på fine 1.24.06 og 1.24.10.