Skip to content

Under sesongavslutningen til friidrettsgruppa i Sandnes Idrettslag på Kronen Gaard 30. oktober 2019 ble Gjert Ingebrigtsen og Else Storhaug tildelt æresmedlemskap i Sandnes idrettslag av leder i hovedstyret, Kenny Rettore.

Her er utdrag fra innstillingene:

Gjert Ingebrigtsen har de siste årene satt Sandnes idrettslag og Sandnes på kartet på en positiv måte, både nasjonalt og internasjonalt.

Gjert Ingebrigtsen er trenerpappaen for tre sønner i verdenstoppen i en av de mest prestisjetunge friidrettsøvelsene, nemlig 1500 m. All sønnene har klart det unike å ha blitt Europamestere på 1500 m. På toppen av alt kom alle guttene til finalen på 500m i Doha for noen uker siden.

Gjert Ingebrigtsen ble tildelt SI-Bragden i 2016.

Else Storhaug ble hedret som en av grunnpilarene i Sandnes Idrettslags friidrettsgruppe.  Hun har gjennom mange år lagt ned et betydelig administrativt arbeid i laget. Else er et utpreget ja-menneske som alltid er på plass når stevner skal planlegges og gjennomføres. Det er mange som har grunn til å takke henne for hennes innsats, tidligere aktive så vel som nåværende, fra de minste til de eldste.

Else Storhaug er den første kvinnen som er blitt æresmedlem i Sandnes Idrettslag.

Else Storhaug ble tildelt SI-Bragden under NM i stafetter i Sandnes i 2013.

For å bli æresmedlem må vedkommende tidligere ha mottatt SI-Bragden, og etter denne tildelingen fortsatt ha ytt laget spesielt store fortjenester, enten idrettslig, administrativt eller begge deler. ( ref lagets lover §3.)

Æresmedlem tildeles en medalje i gylt 830 sølv. Medlemmets navn graveres på agrafen. På forsiden loddes et SI merke i emalje.

Search