Skip to content

minitrimmen

Flott dag i Arboretet lørdag, med 143 deltakere på startstreken inkludert minitrimmen og klassen mosjon uten tid. Ny korrigert resultatliste lagt ut, Hvis noen oppdager feil, ta gjerne kontakt. Mest vanlig feil at man ikke løper samme antall runder som oppgitt på påmeldingsskjemaet.

15 år gamle Benjamin Rettore og Christina Maria Toogood var Sandnes ILs beste løpere i Arborettrimmens andre løp. Nok en gang satte Benjamin ny personlig rekord med sterke 8.39 i den kuperte kortløypen på 2.692 m. Christina løp den doble distansen på 20.58.1. Proffsyklisten Stine Borgli fra Sandnes overrasket stort. Hun var bare 7 sekunder bak med tiden 21.05.9. Sterke prestasjoner forøvrig av Kim Andre Haugstad og Alf Ante Idland Tornensis Gjesdal IL på den samme distansen med 17.53.3 og 18.08.7. Ikke mange gjennom Arboretets historie har fått notert under 18 minutter som sluttid etter to runder. Bjøro Nevland Gjesdal IL løp den lengste tre runder lange distansen på gode 29.21.6