Skip to content
36,35,182,162.993561

Gratulerer Frew med et fantastisk flott løp rundt Hålandsvannet i går. Han nærmest fløy over mål i ensom majestet 39 sekunder raskere enn i 2018, og 25 sekunder raskere enn Ørjan Grønneviks vinnertid fra i fjor !

Speakeren rakk akkurat å annonsere målgangen idet Frew suste over mål. Halvmaratongjengen hadde da nettopp forlatt start og målportalen før Frew ankom ! 21.29 var sluttiden, og Frew uttalte at motvinden den siste delen var merkbar, ellers var det gode forhold. Ørjan Grønnevik ble nummer to og følte seg ikke helt i toppslag. Ørjan var dessuten uheldig med et lite overtråkk tidlig i løpet.

Sterk løping av Christina Toogood fra Sandnes IL som bare to dager etter NM i terrengløp, vant kvinneklassen med god margin på tiden 27.10 uten å måtte ta ut alt. Simon Bø-Sande, et nytt friskt pust fra Sandnes IL som trener i gruppa til Eric Toogood, gjorde også et sterkt løp og var bare 5 sekund bak tredjeplassen.

Bryan Ahmadi Sebastian hadde også en virkelig god dag, da han vant 14-15 årsklassen på den sterke tiden 26.35.