Skip to content

Vi gratulerer Kjell Bjelland som ble norgesmester i veteranklassen 75-79 år ! Frew Zenebe  Brkineh løp inn til en fin 4. plass i  seniorklassen på 1.10.01 i den krevende NM-løypen i 3-sjøers løpet. Det var i tillegg en god del vind under løpet. Vinneren Senay Fissehatsion fra Tjalve vant på 1.07.38, omlag ett minutt etter sin bestetid i 3-sjøersløpet.  Han vant spurten mot klubbkameraten Okubamichael Fissehatsion. Ørjan Grønnevik fra Spirit Stavanger ble nummer tre på 1.08.18. Frew har slitt med en overbelastet muskel. Siste 14 dagers treningsperiode var lovende, men lørdagens halvmaraton ble likevel for intens og lang. Øystein Wergeland hadde litt kjenning til en irritert hamstring, da han løp inn til 25. plass på 1.18.48. De lovende ungguttene Clemens Øksnevad og Per Strand Hagenes ble ikke bare best i henholdsvis 16-17 årsklassen og 14-15 års klassen, de sprang inn til imponerende 8. og 9. plass i NM halvmaraton U-23 år på tidene 1,21,22  og 1,21,34.   Per Strand Hagenes viser med dette at han behersker løping på solid nivå, i tillegg til å være blant landets beste ungdommer på ski og sykling. Frode Tjelta løp inn til en flott 4. plass i  klassen 40-44 år.  Det var totalt 11 fullførende deltakere fra Sandnes  i de ulike NM klassene. Totalt 30 deltakere fra Sandnes IL stilte opp i 3-sjøers løpet, og det er fantastisk bra.

På plass under løpet var våre sentrale observatører og organisatorer Kristian Bøe, Øyvind Røberg og Else Storhaug, som skulle samle erfaringer til vårt eget NM i halvmaraton som arrangeres neste år, nemlig 25, mai 2019 i forbindelse med Sandnesløpet. Velkommen til alle der.