Skip to content

NM-feberen raser allerede i Sandnes Idrettslag.
Mandag 6.mai under Coop Jærcup 1, har vi skaffet en WA godkjenning.
Dette gjelder for alle øvelser fra J/G U16 til og med senior.
Her kan dere allerede nå kvalifisere dere til NM eller skaffe rankingpoeng.
Se øvelsesutvalget her:
Coop-jærcup 1 | iSonen


I tillegg til dette, etter at de ordinære øvelsene er avsluttet, kjører vi NM-kvalifisering på langdistanse. Dette blir et raskt løp. Det er et heat i hver klasse og max 20 deltakere i hvert heat. Det planlegges lyshare på NM kravet.

Tilleggsøvelsene, for langdistanse, er:

5000 m, kvinner senior
5000m, menn senior
10 000m, kvinner senior
10 000m, menn senior

Skokrav:

Joggesko: Skal ha skosåle tynnare enn 2,5cm på distansar f.o.m. 800m og oppover. Skosåle tynnare enn 2,0cm for distansar under 800m.
Piggsko: Skal stå oppført i denne lista

Dette gjelder kun viss du løper i/med klassane G18/19, J18/19,MS og/eller KS. Viss du løper i/med ein klasse yngre enn dette, eller i eigen veteranklasse, er det ingen reglar knytta til bruken av joggesko. På 5000m og 10000m er det kun seniorklassar. Difor gjelder krava til joggesko og piggsko alle som startar.

Etterpåmelding seinare enn 4.mai kl 15:00 foregår ved å ta kontakt med øvingsleiar/startordnar 15min før start for aktuell øving. Dette går stort sett greitt i tekniske øvingar, men i løp er det avhengig av at det er plass i heat og at me har kapasitet til å få justert det.

Tidsskjema

Resultatservice

 

Search