Det var svært mange flotte prestasjoner av våre utøvere fra Sandnes under NM Junior i helgen.😀
Her er medaljene:
Selma Ims, klasse U20 tok
gull på 100m med tiden 11.86 og nok en gull på 400 m hekk med tiden 59.37. Sølv ble det på 100m hekk og tiden14.08 og med sølv på stafetten endte Selma til slutt opp med 2 gull og 2 sølv, svært imponerende! 🥇🥇🥈🥈
Jonas Berggård Skåden i klassen U23, sprang inn til en sølv på 100m på tiden 10.73. Det hele gjentok seg med sølv på 200m på tiden 21.38, i tillegg ble det bronse på stafett og da 3 medaljer i mesterskapet 🥈🥈🥉
Peder Skjevrak Hennestad i klasse U20, var også i storform under mesterskapet og kastet spydet inn til gull med 52.44m🥇
Alexander Skrede sprang inn til en flott bronse i klassen U20 med tiden 10.81, på 100m. Han var også med på vinnerlaget på stafett og fikk da en bronse og gull med seg hjem🥇🥉.
Nora Haugen klasse U23, ble også med på medaljefesten. Hun løp inn til en flott bronse på på 400m med tiden 57,52. i tillegg var hun med på stafettlaget som løp inn til sølv og fikk da med seg to medaljer fra mesterskapet🥈🥉