Skip to content

MinIdrett er dataløsningen som Norges Idrettsforbund har valgt for administrasjon av alt fra medlemskap til arrangement og lisenser. Det betyr at alle som skal delta på arrangement som medlemmer av Sandnes IL og representere klubben må ha opprettet bruker og ha søkt medlemskap gjennom MinIdrett. Uten en bruker i MinIdrett får vi rett og slett ikke sendt in påmelding til skirenn.

Selv om Alpintgruppen har valgt å bruke Spond til arrangementsinfo ut til medlemmene, er det MinIdrett som gjelder når det kommer til påmeldinger til renn og en del treningssamlinger. Det vil derfor alltid bli lagt lenke til påmeldingssidene i arrangementsinformasjonen vi skriver i Spond.

Alpintgruppen har valgt å opprette en støtteordning der vi dekker påmeldingsavgiftene til skirenn. Forutsetningen for å få dekket avgiften er at påmeldingen er gjort i så god tid før tidsfristen at valget «klubben betaler» er tilgjengelig. Dette stenges i MinIdrett ca 2 dager før fristen går ut. Dette for at klubben skal ha tid til å gå inn å bekrefte påmeldingene. Påmeldinger gjort etter dette må betales selv.

Veileder for påmelding til renn og arrangement i MinIdrett finner du her…

Andre ting du kan gjøre i MinIdrett er blant annet å hente ut lisenskort for utøverne som har lisens. En skilieens er pålagt løpere fra de er fylte 13 år. Denne lisensen er en forsikring som dekker utøveren om de skulle bli skadet under aktivitet i regi av klubben eller ved deltagelse på renn og samlinger.

Hva skjer dersom vi velger å ikke opprette medlemskap via MinIdrett:

  • Du kan risikere at berneidrettsforsikrintgen ikke dekker barnet ved skade. Husk at reiseforsikringen din mest sannsynlig ikke dekker skade under organisert idrett!
  • Du får ikke løst lisens/engangs lisens for utøver over 13 år
  • Du får ikke benytte deg av støtteordningene klubben gir

Klikk her for veileder for innmelding…

Search