Skip to content

Trond Mohn Games er et internasjonalt friidrettsstevne som arrangeres på Fana stadion i Bergen. Vi hadde med tre utøvere på forøvelsene og to utøvere på hovedstevnet.

Vienna Søyland Dahle deltok på 5000m. Hun løp i et sterkt heat inn til en flott fjerdeplass på tiden 16,34,30. Vinner var Maria Sagnes Wågan fra Tjalve.

På 100m hadde vi Jonas Fjordholm og Alexander Skrede i hvert sitt heat. Det var tøffe vindforhold for sprintøvelsene. Jonas løp inn til 11,64 (-1.9) i det første heatet og ble nummer tre. Alexander var uheldig å tjuvstartet, og ble dermed disket.

På hovedstevnet løp Jakob Ingebrigtsen den uvante øvelsen 800m som han ikke har løpt siden NM i 2019. Jakob hang med teten i starten, men det ble litt for tøft på slutten. Han ble til slutt nummer fire med tiden 1,47,22. Dette var en oppladning til neste uke, og vi gleder oss til å se hva Jakob får til på drømmemila på Bislett Games!

Narve Gilje Nordås viste storform og vant 3000m på tiden 7,43,53. Han hadde krefter til å få med seg publikum på siste langside før han spurtet ned Dan Kibet. Narve skal forsøke seg på VM-kravet på 5000m på Bislett Games. Her må han løpe under 13.13.50.

Search