Skip to content

Det har vært flere utøvere i aksjon den siste perioden. Her kommer en liten oppsummering fra de siste ukene:

NM veteran innendørs
Vi hadde med Kari Nordaas Kulkarni og Are Torsvik på NM veteran innendørs i Grimstad. Are deltok i klassen MV60-64, og Kari i KV50-54. De deltok begge i seks øvelser hver, og tok hele 11 medaljer!

Mortenløpene (KM terrengløp)
13 løpere fra Sandnes IL deltok på Mortenløpene i Njåskogen. Løpet ble også gjennomført som kretsmesterskap i terrengløp. Av de som var med på kretsmesterskapet, ble det følgende resultater:
Gutter 11: Albert Askeland ble kretsmester med tiden 4.13.4. Yousef Rottab ble nummer fem.
Gutter 13: Elliot Etnan ble nummer to med tiden 4.23.6, kun to sekunder bak førsteplassen. Sacarias Sørland ble nummer fire, kun åtte sekunder bak vinneren.
Jenter 13: Hanna In’t Veld ble nummer tre med tiden 4.46.9
M35-39: Brødrene Øystein og Jan Erik Wergeland ble nummer en og to. Øystein kom inn på tide 19.01, mens Jan Erik kom inn på 19.50
I senior-klassen vant Narve Gilje Nordås suverent. Han kom inn over 50 sekunder foran andremann, og vant på tiden 16.22.8. Edvin Aake ble nummer fire.
Resultatliste

Barcelona Halvmaraton
Vienna Søyland Dahle deltok på sin andre halvmaraton i år. Hun sesongåpnet på Solastranden Halvmaraton den 19. mars med tiden i 1:17.33. I Barcelona løp hun inn til en tolvteplass i kvinneklassen i et heat med mange gode løpere. Vienna kom inn på den sterke tiden 1:14.40.

Rekordløpet Lier
Filip Ingebrigtsen sesongåpnet på 5 km under Rekordløpet på Lier på søndag. Han jobber seg tilbake fra sykdom og tok en klar seier på tiden 14:22. Filip var 26 sekunder foran Philip Massacand fra Gneist som kom på andreplass.