Skip to content

På lørdag gikk startskuddet for den første av to løp i Arborettrimmen! Forholdene var gode, selv om det var noe vått i løypene.

Totalt var det 146 deltakere påmeldt følgende distanser:
Minitrim: 46
2.7 km: 52
5.4 km: 28
8.1 km: 20

Resultater finner du her

Arrangementet startet med barneløpet. Her var det hele 46 barn som fikk utfordret seg i en løype på ca. 700m.

På 2.7 km ble det en duell mellom Magnus Hope fra Spirit Stavanger Friidrettsklubb og Christopher Fardan fra Sandnes IL. Det var Magnus som løp inn til førsteplass på tiden 8.45, mens Christopher ble nummer to på tiden 8.56. Å løpe under 9 minutter i denne løypen, med ganske tunge forhold, er veldig imponerende! Marcelo Hetland Strand ble nummer tre på tiden 9.51. I dameklassen var det Lillian Hatloy fra Skjalg som vant på tiden 10.57. Nummer to ble Ane Bakstad Andreassen (tid: 11.28) og Marit Topnes Serigstad ble nummer tre (tid: 11.57).

5.4 km ble vunnet av Bryan Ahmadi Sebastian på sterke 19.26. Han var halvannet minutt for andremann, Thomas Duncan, som kom i mål på 20.59. Nummer tre, og førsteplass i dameklassen, var Mari Richter som fikk tiden 22.29. Det var veldig jevnt i dameklassen på denne distansen. Sara Olsen (Spirit) kom inn 6 sekunder bak Mari på andreplass, mens Selma Kolflåth (Sandnes IL) ble nummer tre syv sekunder bak og bare ett sekund bak andreplassen.

Den lengste distansen ble vunnet av Nils Haktor Bua fra Spirit. Han løp inn på den imponerende tiden 29.51, 16 sekunder foran andremann Sivert Hebnes fra Sandnes IL (30.07) som også gjorde et veldig bra løp. Erik Skjørestad ble nummer tre med tiden 30.46. I dameklassen var det Maria Bilstad som kom først over målstreken på 32.29. Talitha Stone ble nummer to.

Flere bilder

Arborettrimmen 2 arrangeres den 4. desember. Her vil det være utdeling av medaljer for de som har vært med på begge løpene, i tillegg vil det deles ut bestemannspremier. Påmelding gjøres her