Skip to content

Friidrettsgruppen i Sandnes Idrettslag er på jakt etter 2-3 personer som kunne tenke seg å bidra som frivillig innenfor fagområdet kommunikasjon. Vi trenger personer med god formidlingsevne, og som ønsker å følge vår aktivitet.

Vi ser for oss at kommunikasjonsteamet har fokus på å trekke frem alt det gode arbeidet, innsats og prestasjoner i friidretten, både av utøvere, trenere og de frivillige. Formidlingskanaler vil være i sosiale medier og på hjemmesiden.

Alt som kommuniseres vil være i samarbeid med daglig leder, som vil være en god støttespiller for hvordan denne kommunikasjonsarbeidet planlegges og fordeles.

Ta kontakt med Geir Eikeskog (90667393 / geir.eikeskog@sandnes-idrettslag.no ) dersom du kunne tenke deg å bidra med formidling hos oss.

Friidretten i Sandnes har et stort mangfold
Search