Skip to content

Det er i dag lagt ut en stillingsannonse for en ny daglig leder i Sandnes Idrettslag Friidrett.

Er du rette kandidat, eller kjenner du en som kan være den rette for denne spennende rollen? Dette er en spennende mulighet å få jobbe i et av Norges fremste friidrettsmiljøer., hvor det er store muligheter for den rette kandidaten.

Her er stillingsannonsen: https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=205856685

Geir Eikeskog, nåværende daglig leder sier følgende:

Jeg informerte styreleder i Sandnes IL Friidrett (SI-F) høsten 2020 om planer om å avslutte mitt engasjement som daglig leder i løpet av 2021. Dette har sin årsak i ønsket om etter hvert å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer etter snart 4 år i rollen. Endelig sluttdato er imidlertid ikke satt, og vil bli bestemt i nært samarbeid med SI-F til det beste for begge parter. Det har vært noen utrolig kjekke år i rollen som daglig leder, og jeg mener friidrettsgruppen har hatt en positiv utvikling på mange områder. Nå som jeg har gitt beskjed om at det er tid for ny energi inn i SI er dette fordi jeg tror friidrettsgruppen på sikt er best tjent med nye krefter inn i min nåværende rolle for å kunne fortsette den positive utviklingen.

Jeg stiller meg til disposisjon for Styret i arbeidet med å ansette en ny daglig leder. Jeg har også stilt meg til disposisjon for en potensiell ny rolle i SI-F for spesifikt å utvikle våre mosjonsløp videre, men dette vil bli nærmere diskutert og avklart når vi vet hvem som kommer inn i rollen som ny daglig leder. Jeg kommer uansett til å fortsette å bidra i form av dugnadsarbeid rundt friidretten i Sandnes IL i uoverskuelig fremtid. Sandnes IL er og forblir idrettslaget i mitt hjerte.

Search