Skip to content

Det går mot slutten av 2020, og en ny sesong for mosjonsløp starter opp like over på nyåret. Vi har 8 mosjonsløp på programmet i 2021.

Først ut er nyheten Vinterløp 5 km som er et av flere 5 km løp i vinter, i samarbeid med to andre friidrettslag. Les mer på vår hjemmeside.

En nyhet i 2021 er Hjerte for Sandnes-løpet som er 1609 meter, en engelsk mile, som går i Strandgaten og med målgang på den nye rådhusplassen i Vågen. ENDELIG får vi til et løp i sentrum. Arrangementet er et samarbeid med Hjerte for Sandnes, og vi tror at dette arrangementet vil engasjere til løping for en god sak. Påmeldingen åpner 1. desember.

En annen nyhet er Hanatrappene opp, der vi har flyttet arrangementet til en lørdag. Hensikten med dette er å ha god tid slik at mange skal få løpe i trappene opp til Hanafjedle, og deretter kunne nyte utsikten fra det nye utsiktspunktet som skal være klar til våren. Hvis du er klar for 306 trappetrinn kan du allerede nå merke deg lørdag 21. august. Påmelding åpner i januar.

De andre mosjonsløpene vi har, er kjent for mange. Felles for disse er at vi fortsatt skal forbedre løpene slik at de gir gode løpsopplevelse for deg.

Velkommen til start til i 2021.

Link til våre mosjonsløp:

Vinterløpsserie 5 km – 3. løp

Parkløpet

Hjerte for Sandnes-løpet

Sandnesløpet

Hanatrappene opp

Arborettrimmen 1

Arborettrimmen 2

Arborettrimmen 3

Search