Skip to content

Like etter høstferien startet vi en helt ny treningsgruppe for ungdom, som består av en flott gjeng med jenter og gutter født i 2005. De trener sammen to dager i uken. Hovedtrener er Vienna Søyland Dahle, som har med seg kvalifiserte trenere fra Sandnes Kiropraktor klinikk, Espen Refsland og Stian Sæbø.

Fra trening i Sandneshallen

Treningen er basert på et konsept som er kalt Athletix, som er utviklet av Norges friidrettsforbund. Dette er trening tilrettelagt for ungdom; det skal være morsomt, variert, fleksibelt og sosialt. Treningen spenner fra løping, styrke, smidighet og koordinasjon.

Treningstid er mandag 16-17, og onsdager 16:30-17:30, der begge dager er inne i Sandneshallen.

Vi har plass til fem nye ungdommer i denne gruppen. Er du født i 2005 og har lyst å bli en del av denne flotte gjengen med ungdom? Ta kontakt snarest ved å sende en epost til friidrett@sandnes-idrettslag.no.

Search