Skip to content

Sammen med Kirkens Bymisjon og TV aksjonen 2018 går Trolljeger og IT leverandøren Sopra Steria går friidrettsgruppa i Sandnes Idrettslag sammen for å arrangere Hanatrappene opp søndag 14. oktober.

I forbindelse med TV aksjonen 2018 går flere krefter sammen for å arrangere veldedighetsløp opp Hanatrappene, og dette er et unikt samarbeid formet for å få til løpet opp de 306 trappene opp Hanafjellet.

Bygging av Hanatrappene starter tilbake i 1954, og har i en år-rekke vært et yndet mål for dem som liker å utfordre seg selv med trappeløping. Det er blitt brukt av mange idrettslag, spesielt på høsten og vinteren, for å legge god form for kommende sesong.

Nå er det altså mulig å bli med på trappeløp søndag denne søndagen i oktober. Flere aktører har gått sammen for å gjøre trappeløpet mulig. Det vil være mulig å både løpe og gå, og man velger selv om man ønsker tidtaking. Dette er en happening som skal passe de fleste, og kan være en ypperlig aktivitet for familier.

Forhåndspåmelding anbefales da det er ventet storinnrykk denne dagen, der man kan være duket for mange dueller. Det er allikevel ikke det viktigste å løpe fortest mulig, men heller stille til start for å støtte en god sak. Inntektene fra løpet går i sin helhet til veldedig formål.

Det blir stemningsmusikk i trappen, heiagjeng, restitusjonssnacks og nydelig utsikt!

Fakta om Hanatrappene opp for en god sak:

  • Når: Søndag 14. oktober kl.17.00
  • Hvor: Hanatrappen (Skoleveien 1, 4328 Sandnes)
  • Parkering: Hanabanen og Gamle Havanna Badeland
  • Påmeldingsfrist: 12. oktober
  • Deltakeravgift: 100kr per pers, 200 kr per familie (VIPPS). Går i sin helhet til veldedig formål.

Påmelding her: https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=5241854&sid=AgbIqbeV4y

Search