Skip to content

Påmelding til mosjonsløpet som passer alle som liker å løpe er åpnet! Sett av lørdag 25. mai 2019!

Planlegg mosjonsløp for neste år nå. Da har du målet for å komme deg ut på løpetur gjennom høsten og vinteren.
Bli med i mosjonsløpet som passer alle som liker å løpe. Det er gratis løp for barn, og flere distanser for mosjonister.

Sandnes Idrettslag er tildelt NM i halvmaraton 25. mai neste år, og vil bli innlagt øvelse i Sandnesløpet der det forventes et sterkt felt med flere tilreisende langdistanseløpere. Sandnesløpet skal fortsette profilen som løpet som passer for alle som liker å løpe, og distansene fra årets løp beholdes. Årets løp gikk av stabelen med strålende sommervær og de rundt 800 deltakerne fikk virkelig kjent varmen denne dagen. En nyhet i Sandnesløpet neste år er et eget løp for utøvere med funksjonsnedsettelse.

Mer informasjon på hjemmesiden.

Påmelding til Sandnesløpet 2019.

Search