Skip to content

Christina Toogood vant 5 km og Frew Zenebe Brkineh imponerte på halvmaraton i Stavanger Maraton.

Resultater   BILDER

Har noen flere bilder de vil legge ut. Ta kontakt med Geir.  Vår eminente sjefstrener for mosjonistene Cecile Klungtveit kunne på facebook meddele at Sandnes IL hadde vunnet lagkonkurransen om flest deltakere på 5 km. Vi hadde mer enn 20 deltakere. Godt nytt.

Gratulerer Christina Maria Toogood med seier på 5km under Stavanger Marathon med den gode tiden 17.45. Link til facebook

Frew tok sølvmedalje i NM på 10.000 m i Byrkjelo.  Idag løp han halvmaratondistansen i Stavanger på meget sterke 1.06.58.  Det gav en flott andreplass bare 6 sekunder bak en sterk løper fra Spania med bestetid på 1,03,30 på halvmaraton. Spanjolen Jaume Leiva Beato har en topp internasjonal personlig rekord på maraton med 2.13. Han overrasket de lokale favorittene med en kombinert liten ferietur til Stavanger fra hjembyen Barcelona. Nr 3 ble Erlend Aano fra GTI med 1.15.23.

Vår mangeårige vinner av maratondistansen,Cecilie Klungtveit, løp inn til en fin 7. plass på respektable 3.23.36. Hennes bestetid er 3.05.03.  Dagens vinner ble Julie Benedicte Bakkom Aspesletten fra Spirit med 3.08.38. I klassen for menn løp Frode Tjelta Sandnes IL inn til en flott 9. plass på gode 3.02.16, Han ble også nr. 2 i kassen 40-44 år.

På 5 km løp våre to englandsstuderende Cristopher Rettedal Fardan og multitalentet Johannes Volden, som har debutert på singelplate, inn til en flott 4. og 9. plass iht. resultatlisten med de gode tidene 16.36 og 17.29. Her er undertegnede litt usikker om noe er feil, for det ble observert en Sandnesdrakt mellom vår vanligvis sterke løper Jan Erik Wergeland Sandnes IL og Christopher. Jan Erik er notert med tiden 17.19 på 7. plass. Sebastian Brian Ahmadi gjorde det igjen skarpt i gutteklassen 14/15 år. Han var best av alle guttene med 18.52.  Ingen var sprekere en vår daglige leder Geir Eikeskog i klassen 50-54.