Skip to content

Det var rundt 30 utøvere i aksjon fra Sandnes IL i helgen under Tyrvinglekene på Nadderud stadion, Norges største friidrettsstevne. Flere satte nye personlige bestenoteringer, og idrettsgleden stod i fokus for barn fra 10 år og opp til senior nivå. Noen av landets beste deltok i stevnet. Under noen utvalgte prestasjoner som våre utøvere stod for.

Astrid Mangen Cederkvist vant 100m finalen for kvinner senior med tiden 11,78. Ida Bakke Hansen som er tilbake etter å ha vært langtidsskadet og tok fjerdeplassen med 12,11 i finalen. Astrid tok også 2. plassen i fredagens 200m med tiden 23,80.

På 100m hekk i kvinner senior tok Agathe Holtan Wathne en klar seier med 13,91.

Liv Storhaug tok en klar seier 100m i juniorklassen med 12,14.

Junior sprinteren Fredrik Selliken klinket til med seier på 100m med tiden 22.40.

Kast talentene Inga Rabben Reimers (J13) og Håvard Haugen(G13) tok flere topp plasseringer, der Håvard leverte spydkast med 34,34 som holdt til seier. Han vant også kule konkurransen med et støt på 10,27 m. Inga tok 2. plass i kule (12,63 m) og diskos (32,74 m).

Sanna Hamre(J14) tok en sterk 3. plass på 600m med tiden 1,39,11, og tok også en 3. plass på 200m hekk.