Skip to content

Christina Maria Toogood løp på sterke 29.36 i det 8,2 km lange løpet rundt Stokkavatnet, 9 sekunder bak Sara Aarseth Jünger fra Spirit. Vienna Dahle Skjalg IL vant på imponerende 28.04, en av de sterkeste tidene for damer gjennom alle år. 10 år gamle (fyller 11 dette året) Ingrid Ingebrigtsen løp inn til gode 32.56 som gav en fin 9. plass blandt de beste. Christina Ingebrigtsen viste og god form med 11. plass og 34.16. Marit Topnes Serigstad synest det var så kjekt på fellestreningene for mosjonistene tirsdag og torsdag på Sandnes stadion at hun like så godt har stilt i flere konkurranser denne våren. 36.39 er en god mosjonstid. Jan Erik Wergeland var best av våre gutter med 27.54 og en 9. plass totalt. Han sliter litt med en anstrengt accilles. Ørjan Grønnevik vant herreklassen suverent på 24.38.