Skip to content

O-gruppa skal sammen med Stavanger OK arrangere NM orientering sprint 26. og 27. mai 2018.

Vi ble tildelt arrangementet i november 2015, og høsten 2016 startet planleggingen.

Vi forventer at omkring 250 av landets beste junior- og seniorløpere vil delta begge dager.

Lørdag blir det sprint individuelt med kvalifisering og finaler i Stavanger østre bydel med arena i nærheten av Badedammen. Dagen avsluttes med premieutdeling og bankett.

Søndag blir det sprintstafett i Sandnes med arena ved Maxi Storsenter. Vi ønsker å vise fram orientering, og med god speaker og korte løyper med passering på arena blir det mye action.

Vi har utarbeidet et nytt sprintkart over området, og i disse dager pågår siste finpuss på kartet med kvalitetskontroll. Njål F. Vadla er løypelegger, og er på det nærmeste ferdig med løypene som vil bli krevende både fysisk og o-teknisk.

Oddgeir Eikeskog er løpsleder for stafetten, og han er veldig godt i gang med planleggingen for å bygge opp en arena og gjennomføre løpet.

Selve arrangementsdagene krever mange personer i forhold til alle oppgavene som skal utføres og her håper vi at flest mulig er villige til å stille. Et stort antall post- og løypevakter må bl.a. være på plass ute i gatene. Totalt vil det være behov for en arrangørstab på ca 100 personer lørdag, noen færre på søndag.

Dette blir spennende og kjekt.

Med hilsen

Morten Aamodt

Leder hovedkomite NM sprint 2018

Search