Skip to content

Dalsnuten323 2016 arrangeres lørdag 22. oktober.

Motbakkeløpet som i år arrangeres for 8. gang starter på idylliske Dale og opp til det populære turmålet Dalsnuten.

Løypa er 1,95 km lang og har en stigning på 323 m!

Fra starten på Dale går løypa slakt oppover hovedsaklig på asfalt de første 500 m. Deretter er det et litt flatere parti over beitemark / sti (med en liten nedoverbakke) frem til den merka stia under kraftledningen på østsiden av Dalsnuten.

Herfra går løypa med relativt konstant stigning de neste 800 m fra omlag 60 moh til 180 moh. Stien har varierende løpbarhet. Etter at løypa tar av fra kraftledningen svinger den rett sørvest mot turløypa fra Gramstad / Revholstjørn til Dalsnuten. Stien går enkelte steder over myr-områder. Den siste stigningen opp til toppen er ganske bratt og krevende.

Search