Skip to content

Da er årets turorientering fra Sandnes IL Orientering klar! 80 poster ligger klar for nettopp deg. Kartene og postene som er lagt ut tar deg kanskje ut i terreng du ikke kjenner så godt fra tidligere? 

Skogsgauken er et fantastisk opplegg i disse tider, som bidrar til aktivitet og sprer folk rundt omkring i terrenget.  Kanskje oppdager du nye terreng å legge dine turer til i nærområdet.  Årets kart dekker sentrumsnære Varatunparken, velkjente Melshei, og landlige, men akk så nære Dansen og Lundekvam.

Skogsgauken finnes i 2 varianter:

  • Vanlig utgave med trykte kart og kontrollkort, koster kr 275,-
  • Nettvariant, https://turorientering.no/skogsgauken/
    • Her kan pakken med alle kartene kjøpes samlet eller hvert enkelt kart hver for seg digitalt.
    • En kan også bestille tradisjonell turo-pakke på denne siden så sendes den i posten.

Skogsgauken for salg i butikk:

  • Hetland Sport og Intersport Maxi har fått utlevert konvolutter for salg. Fysiske utsalgssteder er på grunn av situasjonen noe redusert i forhold til vanlig. Vi anbefaler derfor å bruke digital løsning eller bestille pakken på nett. All informasjon om dette finnes ved å trykke på denne lenken: SKOGSGAUKEN

Search