sil logo

I november 2017 startet friidrettsgruppa i Sandnes idrettslag et nytt tilbud for mosjonister, en løpegruppe som har hatt fast trening to dager i uken.

Dette tilbudet har blitt en stor suksess, der vi i snitt gjennom høsten og vinteren har vært over 50 personer på treningene.

Lagbilde lopegruppa 10apr 

Lagbilde fra første løpeøkt utenfor bane, i Ormaskogen en flott april kveld.

Øktene så langt har foregått på løpebanen i Sandnes Idrettspark, der vi har hatt flomlyset på og musikk mens man løper. Dette har tydeligvis slått godt an.

Nå som det er lysere kvelder, gir dette økt fleksibilitet på hvor man kan trene. Det betyr langintervaller/kortintervaller på bane vil bli noe mer variert fremover og vil nødvendigvis ikke foregå hver gang på løpebanen. Det blir også tilrettelagt for en langtur i løpet av helgene fremover, som er avpasset de som stiller på trening. ALLE skal med!

Høres dette interessant ut? Meld deg inn i denne gruppen https://www.facebook.com/groups/SandnesILMosjonister/ på Facebook så kan du følge med hva som skjer i denne gruppen. Ikke på Facebbok, send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du ønsker mer informasjon.

Har du lyst til å blir med? Møt opp i Sandnes idrettspark tirsdag eller torsdag kl. 19:00 og prøv deg noen ganger.

Dette tilbudet er for alle voksne på alle nivå.