IMG 20171202 144851 kopi Svein Ove RisaSvein Ove Risa mottar bestemannspremiene av speaker Inge Akerjordet

Freya Mjølsnes fra Finnøy ble vinner av bestemannspremien i kvinneklassen i årets karuselløp for sine gode løp i mellomløypa på 5374 m.  Flere bilder  (Det første bildet med snøunderlag er fra det forrige løpet)

Resultater Arborettrimmens 4. løp 2017

Tross en temmelig grå og våt dag ellers, var det nesten opplette under hele Arboretrimmen, og temperaturen var godt på plussiden. Sluttidene indikerte at løpsunderlaget var overraskende godt, etter mange kalde dager denne uken med frost i bakken. Det var akkurat nok tele igjen slik at underlaget ikke ble for sugende. Camilla Ziesler Sandnes IL løp godt på en runde, og satte ny personlig rekord på 9.31,9. Dette er en av de sterkeste tidene oppnådd gjennom alle tider i Arborettrimmen. Det var og et tidstap på minst 6 sekunder for å omgå leggingen av kabler til det nye huset i Arboretet. Søster til Svein Ove, Jofrid Risa, har løpt på 9.04,.. Vi kan ikke akkurat nå verifisere helt sikkert at det var i samme traseen. De første årenene var det fire løypetraseer, så ble det to traseer. Silje Torsvik  løp på 11.07, og ikke langt bak viste Ingrid Ingebrigtsen at hun er på vei til å finne formen. Øystein Wergeland Sandnes IL vant ikke overraskende 1 runde på 9.15,3,  noen få sekunder foran broren Jan Erik Wergeland. I gutteklassen overasket Filip Vasvik fra Austrått, og med tiden 11.03,2 fikk han revansje på Jesper Barlaug Sandnes IL. Svein Ove Risa gjorde et solid løp på tre runder.  29.13,5 var hans beste tid denne høsten.